I vi možete pomoći u borbi za Vedranov život: Nakon 74 kemoterapije pomoći mu može jedino eksperimentalna terapija u Njemačkoj

Foto: Facebook

ZDRAV čovjek ima 100 želja, a Vedran samo jednu - da dočeka i sljedeći Božić uz svoje najmilije. Akcija je pokrenuta na Facebook stranici Borba za Vedranov život.

Vedran Sabadi ima 43 godine, veteran je Domovinskog rata i primio je, ne biste vjerovali, 74 doza kemoterapije! 

Iako to ne biste nikada rekli da ga vidite u šetnji s njegovom kujicom Nell, vedar i aktivan Vedran već četiri godine vodi tešku bitku s metastatskim karcinomom debelog crijeva koji mu se proširio po potrbušnici.

Opcije za liječenje polako je potrošio, ali ne i volju za životom. Uz pomoć prijatelja stupio je u kontakt s njemačkom klinikom International Immune Foundation koja provodi eksperimentalnu imunološku terapiju raka imunoferezom - metodom koja filtrira krv kako bi iz nje uklonila inhibitore imunološkog sustava koje mnogi tipovi tumora luče. Za jedan tretman koji traje tri tjedna i uključuje 12 imunofereza, treba mu 40 000 eura. Vedranovi forumski prijatelji i kolege po tumorima pozivaju sve ljude dobre volje da mu pomognu ostvariti njegovu jedinu božićnu želju uplatom na njegov žiro račun:


PBZ BANKA
Račun: 3103356411
IBAN: HR0723400093103356411

Pozivamo da upoznate Vedrana na stranicama foruma Rak nije mrak na kojem je u detalje opisana njegova bitka sa rakom u posljednjih godinu dana, a na Facebooku možete vidjeti detalje njegove borbe s karcinomom.

Svaka lipa je pomoć koja mnogo znači!

Pročitajte više