Izudarao HDZ-ovog načelnika Galovca metalnom polugom i namjerno se svojim automobilom zabio u njegov

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJSKI službenici II Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se tereti da je jučer u večernjim satima, u Galovcu, fizički nasrnuo na 32-godišnjaka te ga izudarao metalnom polugom po tijelu i svojim automobilom namjerno udario u automobil 32-godišnjaka. Napadnuti muškarac je teško ozlijeđen, a 35-godišnji napadač je uhićen, izvijestili su iz PU zadarske.

Muškarac koji je sinoć brutalno napadnut je načelnik Općine Galovac, 32-godišnji Marin Gulan. Mladog HDZ-ovog načelnika općine iz okolice Zadra 35-godišnji napadač je dočekao u blizini lokalnog igrališta kad je Gulan krenuo na trčanje. Najprije se svojim automobilom zaletio u Gulanov, da bi se nakon toga krenuo obračunati metalnom palicom. Gulan je naposljetku uspio pobjeći, napadač je uhićen, a policija ga tereti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Media servis javlja kako Gulanove ozlijede ipak nisu teže prirode, a napadač koji mu je navodno i prije prijetio, uhićen je i vrlo vjerojatno mu slijedi optužba za pokušaj ubojstva i izazivanje prometne nesreće. Doznaje se kako je riječ o 35-godišnjaku koji je od Gulana pokušao utjerati dugove za radove koje je navodno naručio bivši načelnik općine Slavko Šare, koji je prije nekoliko godina čak završio u zatvoru zbog optužbi za više kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti.

Pročitajte više