Japanski diplomat divljački se iživljavao nad suprugom: Šakama joj izbio zube i izbacio je iz jurećeg automobila

JAPANSKI diplomat u San Franciscu optužen je za brutalni napad na vlastitu suprugu, koju je navodno svakodnevno zlostavljao i mučio. Neke od njegovih mučnih metoda uključivale su i udaranje šakama, izbijanje zubi, izbacivanje iz jurećeg automobila te napade odvijačem i drugim oštrim predmetima, javlja San Francisco Chronicle.

Yoshiaki Nagaya uhićen je u ožujku ove godine nakon što je njegova supruga policiji ispričala kako ju je izbacio iz automobila za vrijeme vožnje, a sve zbog manje svađe na parkiralištu ispred supermarketa. Tvrdi kako ju je suprug gotovo svakodnevno zlostavljao još od siječnja 2011. godine, odnosno da su brutalni napadi počeli svega mjesec dana nakon što su se oženili. Policiji je predala fotografije svake ozljede koju joj je zadao.

Nagaya je optužen po 17 točaka, a pred istražnim sucem se izjasnio da nije kriv. Već dvije godine radi u San Franciscu, a njegovi kolege tvrde da nikada nisu uočili da se neobično ili agresivno ponašao. Zasad nije suspendiran s posla, sve dok ne dođe službena presuda u slučaju.

Pročitajte više