Još jedan vrhunski sportaš u Optical Expressu: Čestitamo na pobjedi i zahvaljujemo na povjerenju!

PO POVRATKU iz Londona, član vaterpolo reprezentacije Ivan Buljubašić korigirao je vid u Optical Expressu.

Slijedeći primjer Gorana Ivaniševića, Jakova Gojuna, Ivane Brkljačić, Frana Paškvalina i drugih vrhunskih sportaša Ivan je odabrao Optical Express.

"Odabrao sam Optical Express jer su mi brojni kolege sportaši preporučili upravo njih. Nama je dobar vid presudan i tu nema kompromisa. Boraveći u Londonu uočio sam velik broj Optical Express centara, malo sam se raspitao i shvatio sam da se zaista radi o vodećoj kompaniji u Europi za lasersku korekciju vida. Iako sam već prije rezervirao termin za zahvat, tada sam bio sto posto siguran da sam napravio pravi odabir".

Optical Express
centar u Zagrebu jedini u ovom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute (CustomVue i IntraLase). Riječ je o standardu koji prate svi centri laserske korekcije vida ove respektabilne međunarodne tvrtke, a njih je više od 200.

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko 1.000.000 zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Za više informacija potrebno je nazvati broj telefon 01/48-60-644 ili posjetiti www.opticalexpress.hr

Pročitajte više