Karamarko: Šatordžije opravdano prosvjeduju, postupci Vlade su neprihvatljivi

Foto: FAH

ŠEF HDZ-a Tomislav Karamarko gostovao je jučer na Televiziji Jadran u emisiji "Aktualna Hrvatska", u kojoj se osvrnuo na niz tema,

"Očekujem u 17 gradova i općina ponovljene izbore 8. ožujka i očekujem pobjedu u dobrom dijelu tih gradova i općina. Omiš je godinama bio bastion HDZ-a, bilo je tako i to će biti.

Moramo vidjeti tko nam prigovara, tko su kritičari, IFO institut jedan od najjačih u Europi, ako nam Bavarska ne može biti uzor država, tko bi mogao 5 % nezaposlenost, IFO ima veliki utjecaj na situaciju u Bavarskoj. IFO radi za EK, za mnoge vlade, mi smo ih kontaktirali preko CDU-a i zaključili da bi bilo dobro vidjeti njihova iskustva, radili u drugim tranzicijskim državama.

Dolazimo s pravim sveobuhvatnim programom, ne mašemo s brošurom na kojoj piše broj 21", rekao je Karamarko.

Karamarko: Pobjeda SDP-a bila bi varanje hrvatskoga naroda

U nastavku se osvrnuo na kritike koje SDP upućuje HDZ-u, vezano uz to kako je suradnja s bavarskim institutom potencijalna ugroza nacionalne sigurnosti.

"Milanović me dobro nasmijao kad je rekao da je ta suradnja suspektna sa stajališta nacionalne sigurnosti, a ne to što su uspjeli iseliti u tri godine 100.000 ljudi u inozemstvo, što nijedna investicija dobra, ne zna eu fondove, gase se radna mjesta. Brine ga suradnja s državom s kojom smo u EU.


Vrijeđanje zdrave hrvatske pameti je SDP-ov ostanak na vlasti, oni bi da prevare hrvatski narod.

Plaćaju američke stručnjake PR da uljepšaju lik Milanovića i ministara koji ništa ne rade.

Na rubu smo provalije, nemojmo napraviti korak naprijed i upasti u nju. SDP nas kritizira, a stručna javnost nas pozdravlja".

Šatordžije opravdano prosvjeduju, kriva je Vlada

"SDP plaši narod HDZ-om koji je stvorio državu, tako su i 90-ih plašili, sve se ponavlja, povijest se ponavlja, a tako će se ponoviti i naša pobjeda.

Što se tiče braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66, oni definitivno predugo prosvjeduju, ali neprihvatljivo je to što Vlada, a ne to što rade branitelji - oni su opravdano tamo. Gospodin Milanović davno je trebao potapšati ministra svojeg i reći "Daj ostavku i povedi sa sobom svoja dva pomoćnika, pa će branitelji otići svojim kućama". To se trebalo odraditi", zaključuje Karamarko.

Pročitajte više