Karamarko: Vidim da je premijer duboko u teologiji, ali ako Boga zna, neka počne raditi svoj posao!

PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko sinoć je boravio u Zadru, gdje je sa stranačkim kolegama razgovarao o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Nakon sastanka održao je konferenciju za novinare, ali imena kandidata za župana i gradonačelnike u Zadarskoj županiji nije htio otkriti.

Osvrnuo se, između ostalog, i na jučerašnju izjavu premijera Zorana Milanovića, koji je na sjednici Vlade prozvao HDZ-ovce zbog njihovog prijedloga rezolucije o načelima prometnog povezivanja Dubrovačko-neretvanske županije. Milanović je utvrdio kako HDZ samo pokušava širiti strah u javnosti. "Dajte molim vas više prestanite s ovim, prestanite ako Boga znate", poručio je jučer Milanović.

Karamarko je iz Zadra poručio kako vidi da je premijer duboko u teologiji: "Ako Boga zna, neka počne raditi svoj posao", odbrusio je Milanoviću Karamarko.

Na pitanje kako komentira rezultate anketa o popularnosti stranaka i njega osobno kao predsjednika HDZ-a, Karamarko je rekao da ne vjeruje da je SDP u ovim trenucima popularniji od HDZ-a.

"Zar vi doista vjerujete u takve ankete. U vrijeme kada dnevno nekoliko stotina ljudi gubi posao, kada se nameću takvi porezi a najšire mase hrvatskoga pučanstva osiromašuju mjerama Vlade, zar vi stvarno mislite da njima raste popularnost?", rekao je Karamarko.

Pročitajte više