Karamarko o kupnji novih mobitela: Vlada očito ima novca na bacanje; HSS: Jao si ga nama

Foto: Robert Fajt/Cropix

PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je danas u Karlovcu odluku Vlade da za 40 milijuna kuna kupi državnim službenicima nove "pametne telefone".

"Izvrsno, očito Vlada ima novca na bacanje, pa onda ulazi u takve projekte, u svom stilu. Ocijenite sami, neka ocijene hrvatski građani. Srbija se izvukla iz recesije, a pogledajte što se kod nas događa. Oni imaju ovakve sumanute troškove", kazao je Karamarko.

Dodao je i da će HDZ u kampanji za lokalne izbore potrošiti oko pet milijuna kuna te da su naglasak stavili na "kontakt i komunikaciju s građanima", a ne na medijsku kampanju.

HSS: Jao si ga nama

"Ova Vlada kritizira bivšu Vladu, a nije ništa štedljivija od prethodne usprkos činjenici da je sada kriza neusporedivo veća. Kraj toliko broja nezaposlenih i egzistencijalno ugroženih građana Vlada kupuje mobilnu telefoniju za 40 milijuna kuna?!

Vlada time još jednom pokazuje da uvijek  ima novaca za povećanje standarda Vladinih službenika,  a nikad nema novaca za povećanje standarda hrvatskih građana. Postavlja se pitanje što će Vladinim dužnosnicima ti mobiteli jer bi hrvatskim građanima bilo bolje da ništa ne rade, jer do sada sve što su radili radili su na štetu građana. Što će tek biti kad se bolje informatiziraju. Jao si ga nama", reagirali su danas iz HSS-a.

Pročitajte više