Kiki Stojanović u akciji već deset godina: Ubojstvo nakon dva pokušaja ubojstva?

Foto: Ilustracija

KRISTIJAN KIKI STOJANOVIĆ nakon deset godina vrlo intenzivnog pojavljivanja na stranicama crne kronike i dva pokušaja ubojstva od danas je sumnjiv i za ubojstvo, i to teško, svog prijatelja Ive Stipetića koji je 3. prosinca 2010. godine nađen propucane glave na Kočinjem Brdu kod Klisa.

Stojanović tvrdi da s ubojstvom Ive Stipetića nema veze

Kikija je sutkinja Ljiljana Stipišić danas pospremila u zatvor da ne ponovi djelo i ne utječe na svjedoke. Policiji je, inače, bio sumnjiv odmah nakon ubojstva, dugo su ga vremena i prisluškivali, no dosad nije bilo dovoljno materijala da ga se poveže s ubojstvom na Klisu.

Stojanović tvrdi da s ubojstvom nema veze. Sa Stipetićem se par dana prije njegove smrti zajedno potukao na Braču i tom prilikom su bili na istoj strani. Na dan Stipetićevog nestanka također su bili zajedno.

Puca, nije ga briga na koga: Kiki se namjerio na Surlu i Lea Paurevića

U svakom slučaju, Kiki se vratio na svoju, moglo bi se reći, pa stalnu adresu na Bilicama. Već je odrobijao zbog dilanja heroina i pokušaja ubojstva nekad poznatog voditelja diskoteka Gorana Matijevića Surle, kojem je u prsa sasuo četiri metka zbog pljuske. Bilo je to daleke 2003. godine. To je Kikiju bio prvi atentat. Neuspješni.

Sedam godina kasnije namjerio se na Lea Paurevića, poznatog splitskog redara. Pucao je na njega u lipnju 2010. godine iz sačekuše. Ranio ga je u ruku i rame. Paurevića su spasili brzi refleksi jer se bacio na stražnju klupu svog Jaguara kada su oko njega počeli fijukati meci.

Kikija nakon ispitivanja vozili u bolnicu: Pozlilo mu je kad je čuo da mu prijeti 40 godina zatvora

Pola godine kasnije na Klisu je nađen mrtav 22-godišnji Stipetić. Stojanoviću sada prijeti daleko najstroža sankcija, punih 40 godina zatvora! A tek mu je trideset i druga!

Kiki, inače, sve teže podnosi stres. Prije koji mjesec je u zatvoru pao u komu pa su ga hitno odveli u bolnicu, a u KBC je odveden i nakon ispitivanja na Državnom odvjetništvu jer mu je pozlilo. Nikakvo čudo. 

Pročitajte više