Korupcija ili samo neukus: Vrdoljakova supruga pohvalila se Ledo škrinjom u dnevnom boravku

Foto: Facebook

IVANA VRDOLJAK PODGAJAC, supruga ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, na Facebooku se pohvalila Ledovom škrinjom za sladolede koju je smjestila u dnevni boravak.

"Modni detalj u mojoj dnevnoj sobi :)", napisala je Vrdoljak na Facebooku, te priložila fotografiju Ledove škrinje u svom dnevnom boravku. Iznad škrinje smještena je svadbena fotografija para koji se vjenčao u svibnju 2011. godine.

"Uskoro će godišnjica braka, mužu za poklon, stigao malo ranije, a nemoguće je bilo sakriti", dodala je Vrdoljakova supruga u komentarima ispod fotografije

Nije Ivani Vrdoljak palo napamet da dobar dio građana Hrvatske jedva ima dovoljno novca i za sladoled; ona i suprug ministar mogu si bez problema priuštiti i vlastitu škrinju. Pa se time još razmetati po Facebooku.

Vrdoljakova supruga nije, doduše, objasnila kako je nabavila Ledovu promotivnu škrinju, koja se ne može naći u slobodnoj prodaji. S obzirom da je Ledo u sastavu koncerna Agrokor, ne bi bilo iznenađujuće ni da je ovaj poklon za godišnjicu braka ministar gospodarstva dobio od Ivice Todorića.

Pročitajte više