Kosor razočarana smjenom: Sada mogu raditi u saborskom kafiću, prestara sam za "dude varalice"

BIVŠA Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor priznala je da je razočarana odlukom Predsjedništva stranke da je se smjeni s mjesta potpredsjednice Sabora.

"Ovu poruku su mi poslali ljudi koje sam ja upisala u HDZ", kazala je Kosor u Dnevniku 3 i dodala kako su joj šest mjeseci nakon što je potpisala pristupni ugovor Hrvatske s EU dobila poruku da nije poželjna u stranci i da se ne cijeni njezin rad.

"Šeks i ja sada možemo raditi u saborskom kafiću"

"Stranka se konsolidira tako da se okuplja članstvo pa čak i izborni gubitnici", rekla je Kosor i dodala kako je Darko Milinović bio žestoki kritičar Karamarka u stranačkoj kampanji za predsjednika pa su mu ipak ostavili mjesta u saborskim odborima.


"Šeks i ja ostajemo obični zastupnici i sada možemo raditi u saborskom kafiću, jer više nemamo pravo na ured. Previše cipela sam poderala radeći za ovu stranku, a sada su nam poslali poruku kojom se mene i Šeksa šalje u povijesnu političku ropotarnicu", kazala je razočarana Kosor te je najavila da će ostati vjerna HDZ-u i da neće stvarati nezavisni klub zastupnika u Saboru.

Čak je u svoju obranu spomenula i slučaj Željke Antunović koja je ostala na potpredsjedničkom mjestu u Saboru nakon što je izgubila unutarstranačke izbore od Zorana Milanovića. Na kraju je optužila Karamarka da vara javnost u vezi mjesta u saborskim odborima koje joj nudi.

"Prestara sam za takve 'dude varalice'" 

"Da je želio neka mjesta za mene u saborskim odborima predložio bi to večeras. Prestara sam ja za takve 'dude varalice'", rekla je Kosor te zaključila da su sada na potezu oni koje je ona upisala u HDZ te stavila ih na liste za Sabor.

Pročitajte više