Makarski HDZ: SDP-ov gradonačelnik zaposlio predsjednika Agende - ne radi, a prima plaću?!

Foto: HR Foto

MARKO OŽIĆ BEBEK, predsjednik makarskog HDZ-a, danas je oštro napao SDP-ovog gradonačelnika Tončija Bilića te ga optužio za masovno zbrinjavanje podobnih u Gradu, a naveo je i primjer radnika koji je zaposlen i prima plaću, a ne radi. Zvučalo nam je nevjerojatno, no Ožić Bebek tvrdi da je to istina.

HDZ: "Koliko se prašine diglo zbog službenika koji radi 27 sekundi, a ovaj ne radi ni sekunde"

"Antonio Barnjak, predsjednik Agende mladih demokrata, zaposlen je u Komunalnom pogonu Grada Makarske i primio je plaću za srpanj, premda nije radio. Agenda mladih demokrata ima u Gradskom vijeću vijećnika Dadu Pršu koji daje podršku gradonačelniku Biliću. Smatramo to krajnje neprihvatljivim i skandaloznim. Pa koliko se prašine diglo oko djelatnika Ministarstva vanjskih poslova koji je radio 27 sekundi. Ovaj ne radi ni sekunde. Barnjakovo ime vidjeli smo na platnom spisku", kazao nam je Ožić Bebek.

Agenda: HDZ izmišlja

Gradonačelnik Bilić nažalost nije bio raspoloživ za komentar, ali smo uspjeli dobiti Barnjaka.

"HDZ izmišlja, koliko su lošeg napravili i sada se imaju obraza javiti. Radim fleksibilno, zovu me kada treba nešto prekontrolirati na tržnici", kazao nam je Barnjak.

Pitali smo ga kako mu se zove radno mjesto. Nije se mogao sjetiti pa je potražio ugovor.

"Pomoćni radnik. Zaposlen na dva mjeseca. Tako piše u ugovoru", tvrdi Barnjak.

Smatra da se ne radi o kupovini glasa u Gradskom vijeću.

"Mi nemamo potpisanu koaliciju sa SDP-om. Trenutno ga podržavamo jer radi dobre stvari, zapošljava mlade ljude, što HDZ nije radio", kaže Barnjak koji smatra da nije u sukobu interesa. Tvrdi da je natječaj za njegovo radno mjesto bio raspisan. Inače se bavi ugostiteljstvom.  

 

 

Pročitajte više