Mala Rea Matijević s majkom se vratila kući: "Više ne možemo živjeti `kao hajduci kod jataka`"

Foto: Blic.rs

ŽIVOT malene Ree Matijević, djevojčice koja se našla u vatri natezanja oko skrbništva između majke Nataše i oca Roberta Matijevića, koji opovrgava optužbe za nasilništvo, polako se vraća u normalu.

> Prosvjed u Srbiji: Građani napravili živi zid kako bi spriječili odlazak djevojčice ocu u Hrvatsku

> Slučaj male Ree Matijević: "Sud u Zagrebu tek treba odlučiti o skrbništvu"

> Robert Matijević: Želim samo svoje dijete!

U obiteljskom domu u Ljigu, kamo su se nakon izolacije vratile Nataša i Rea Matijević, Reu su dočekali najbolji prijatelji i njene najdraže igračke. Nataša je za Blic ispričala kako je skoro dva tjedna s kćeri provela u izolaciji, skrivena kod jedne obitelji.

"Dok sam živa, dugujem zahvalnost toj divnoj obitelji koja nam je omogućila da vrijeme najveće neizvjesnosti i straha provedemo zajedno. Rea i ja smo po cijele dane bile jedna na drugu, zaista smo se osjećale kao da smo kod kuće, u priči, igri, nježnostima, miješenju kolača. Ne mogu vam opisati pažnju, brigu i sigurnost koju nam je ta obitelj pružila, ali više zaista ne možemo živjeti `kao hajduci kod jataka`", ispričala je Nataša, dodajući kako ne želi da se više diže medijska prašina, već da se sudski postupak konačno završi. Navela je kako vjeruje da među onima koji budu odlučivali o sudbini njene kćeri "ima časnih ljudi".

Nakon cijele drame i skrivanja, po povratku kući se Nataša odlučila vratiti i na posao. "Samo želim raditi posao koji volim i njime svojoj kćeri omogućiti da ima normalno djetinjstvo", kaže Nataša i dodaje kako ima veliku podršku brojnih ljudi koji je svakodnevno zovu i hrabre. "I dalje osjećam strah, i dalje sa brigom čekam pravdu i zaštitu naše države", kazala je Nataša Matijević.

Pročitajte više