Mamić sinoć obećavao da će se vratiti u Zagreb čim dobije poziv, a već danas prekršio obećanje

Foto: HRT

ZDRAVKO MAMIĆ sinoć je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno žustro demantirao tvrdnje Ranka Ostojića da je pozvan na razgovor. Obećao je da će se vratiti u Hrvatsku čim dobije poziv od bilo koje nadležne institucije.

"Do ovog trenutka nemam nalog niti od jedne službe da se bilo kome javim. U nedjelju kad službeno završe pripreme moga kluba, ja ću sjesti u auto i mogu me na granici privesti gdje god hoće, ili neka mi kažu gdje da se javim u ponedjeljak. Ili evo, neka mi ministar Ostojić javi kad da se ja sutra javim i kome da se javim, ja ću se javiti", govorio je Mamić u četvrtak navečer.

Jutros je iz Dinama medijima stiglo priopćenje u kojem je stajalo da su braća Mamić konačno dobila službeni poziv na razgovor, i to danas oko podneva. U istom priopćenju stajalo je da će se Mamići odmah zaputiti natrag u Zagreb.

No, kako je popodne odmicalo, Mamići se iz predvorja slovenskog hotela u kojem su smješteni nisu micali. Razgovarali su tamo s odvjetnikom Čedom Prodanovićem, koji je oko 14:30 sati stigao u Sloveniju iz Zagreba. Na koncu je Mamić malo prije 18 sati pogazio riječ koju je dao niti 24 sata ranije, te ipak odlučio da se u Hrvatsku ne vraća prije nedjelje.

"Naš je plan bio da odemo u Zagreb u petak i Zoranov odvjetnik Čedo Prodanović je zato automobilom došao po nas. No, znajući program i činjenicu da ova momčad za tjedan dana igra utakmicu u kojoj predstavlja Hrvatsku i Dinamo u Ligi prvaka te nakon razgovora s odvjetnikom koji je zahtijevao i savjetovao da ostanemo u Sloveniji tako smo i odlučili.  Vratit ćemo se u nedjelju navečer s momčadi i biti na dispoziciji svim organima. Obećavamo da je ovo naša posljednja odluka, neće biti novih promjena i da ćemo u nedjelju navečer biti Zagrebu. Nećemo nikoga izbjegavati, nismo to radili niti dosada, ali više nećemo davati nova priopćenje jer prije svega igračima i momčadi treba mir", poručio je Zdravko Mamić.

 
 
 
 

Pročitajte više