Međunarodni dan mladih na Šalati uz besplatno kupanje

Foto: sportskiobjekti.hr

SUTRA se na Šalati obilježava Međunarodni dan mladih. Svi od 15 do 30 godina, uz predočenje osobne iskaznice, moći će besplatno koristiti bazen na Šalati od 13:30 do 18 sati, a uz prethodnu najavu na porti moći će, također slobodno, koristiti rukometni i košarkaški teren u vremenu od 10 do 18 sati. Organizirani su još neki sadržaji:

"U 15 sat će biti organizirana utrka u plivanju, u 16 sat kviz. Svi zainteresirani se mogu prijaviti između 13,30 i 15 sati. Na sjevernom dijelu Šalate će biti društvene igre, hulahop, gumi-gumi, tako da se mladi mogu zabavljati", rekla je Kuzmanić. kaže Ivana Kuzmanić, voditeljica Regionalnog info centra za mlade, koji program na Šalati organizira u suradnji s udrugom Zamisli.

Mladi će se dobro zabavljati, a oni iznad 30 sutra baš nisu dobrodošli na Šalatu:

"Po hrvatskom zakonu, mladi su oni od 15 do 30 godina, tako preporučam da se ponese osobna iskaznica. Oni koji je nemaju neka ponesu neki drugi dokument s fotografijom", rekla je Kuzmanić.

12. kolovoza proglašen je Međunarodnim danom mladih 1999 godine rezolucijom UN-a. Na taj datum svake se godine obilježavaju postignuća mladih koji čine trećinu ukupne svjetske populacije.

Pročitajte više