Mlada Francuskinja koja je nestala na festivalu psihodelije kod Slunja je oteta?

Foto: Facebook

ANNE CECILE PINEL, 23-godišnja Francuskinja koja je nestala za vrijeme festivala psihodelične glazbe kraj Slunja, i dalje nije pronađena. Francuski mediji tvrde da se njen nestanak sada klasificira kao otmica.

Anne je zadnji put viđena 21. srpnja, ujutro oko 9 sati. Tada je, prema riječima prijateljice koja se u međuvremenu vratila u Francusku, uzela LSD i zaputila se prema plesnom podiju. Prijatelji s kojima je došla na festival psihodelije u Hrvatskoj tek narednog su dana prijavili njen nestanak. Potraga, u kojoj je sudjelovao i HGSS, za sada nije dala rezultate.

Prema policijskim izvorima dnevnog lista Le Parisiene, a što prenosi i francuski Elle, nestanak mlade Francuskinje klasificiran je kao moguća otmica. Istraga je i dalje u tijeku, a policijski je izvor francuskim novinarima kazao kako ne treba isključiti mogućnost da je Anne na festivalu upoznala osobu koja ju je otela ili joj drugačije naškodila.

"Ne znamo što da očekujemo. Rezignirani smo procesom istrage. Annine prijatelje bi trebalo biti sram. A svim mladima koji posjećuju ovakve festivale želimo poručiti da se klone droga koje bi ih mogle oslabiti jer nikad ne znaju tko ih vreba", rekli su roditelji nestale djevojke za France 3.

U registru nestalih osoba piše da Anne-Cecile Pinel ima kestenjastu kosu i velike zelene oči, visoka je 168 centimetara i sitnije je tjelesne građe, te da na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula, na licu puno madeža, a zbog poteškoća sa sluhom na oba uha nosi slušni aparat. Policija poziva sve koji mogu pomoći da dostave informacije na telefonski broj 192.

Pročitajte više