Mladića u Varaždinu pripadnici "zlatne mladeži" pretukli jer im se nije sviđala glazba koju sluša

Foto: evarazdin.hr

U PETAK poslijepodne na varaždinskom igralištu "Srednjoškolac" krvnički je pretučen 17-godišnji Teodor M. Pretučeni mladić u razgovoru za portal eVaraždin kazao je da su svemu kumovala - neslaganja oko glazbenog ukusa.

"U Prvoj gimnaziji obilježili smo sportski dan i ostali smo nakon manifestacije te se zajedno družili. Slušali smo zabavnu glazbu kao što su Jelena Rozga, Halid Bešlić i zabavljali se. Od jednom nam je prišla ekipa s kojom nismo u najboljim odnosima i tražila od nas da stišamo glazbu", kaže Teodor M.

"Ničeg se ne sjećam jer sam pao u nesvijest"

Nakon što je odbio stišati glazbu Teodoru je jedan od skupine u kojoj su bila sedmorica mladića prišao s leđa i bacio ga na pod.

"Prišao mi je s leđa i bacio me. Jednostavno ničeg se ne sjećam jer sam pao u nesvijest. Pričali su mi da je profesor Zdenko Sekelj pomogao kao i cijela moja ekipa. K svijesti sam došao tek u kolima hitne pomoći", kaže pretučeni mladić.

Teodor je u napadu zadobio posjekotinu uha i hematom na čelu. "Ne mogu spavati na jednoj strani i boli me glava", tvrdi Teodor.

Pretukla ga "zlatna mladež"

Njegov otac Tomislav tvrde da mladići koji su pretukli Teodora često izazivaju slične incidente. Tvrdi da se radi o pripadnicima varaždinske "zlatne mladeži" čiji su roditelji vrlo imućni.

"Uvijek jedni te isti prave probleme i to treba sankcionirati. Ne mogu vjerovati da se netko ide s namjerom da ima krvi u tuči", kaže Tomislav M.

 
 
 

Pročitajte više