Muškarac u SAD-u oteo majku i njezine tri kćeri: Majku i najstariju djevojčicu ubio, policija mu ne može ući u trag

POTRAGA za muškarcem osumnjičenim za otmicu majke iz Tennesseea i njezine tri maloljetne kćeri pojačana je nakon što su na području sjevernog Mississippija pronađena tijela majke i njezine najstarije kćeri, kojoj je bilo svega 14 godina. Zijela su pronađena iza kuće u kojoj je živio otmičar, javlja AP.

Vlasti tragaju za 35-godišnjim Adamom Mayesom. Mayes je navodno bio dugogodišnji obiteljski prijatelj i navodno je majci i kćerima pomogao pri pakiranju na dan nestanka. Obitelj se planirala preseliti u Arizonu.

Tijela majke i 14-godišnje djevojčice pronađena su krajem prošlog tjedna, a FBI nije htio otkriti detalje oko njihove smrti. Vjeruju kako su 12-godišnja Alexandria i 8-godišnja Kyliyah još uvijek s Mayesom, ali nisu htjeli objasniti zašto tako misle.

Mayes je posljednji puta viđen prošlog tjedna u Guntownu, oko 130 kilometara od obiteljske kuće ubijene Jo Ann Bain i njezine djece u Whitevilleu. Prema tvrdnjama policijskih službenika, oni su kontaktirali i ispitali Mayesa nakon dojave o nestanku majke i djevojčica. Kada su ga ponovno pokušali identificirati, pobjegao je i od tada mu se gubi svaki trag.

Suprug ubijene žene nalazio se s njom i ostatkom obitelji u kući na dan njihova nestanka. Navodno je otišao spavati, a kada se probudio nikoga više nije bilo. U nekoliko je navrata pokušao dobiti suprugu na mobitel, a kada se djevojčice nisu vratile iz škole, pozvao je policiju i prijavio njihov nestanak.

Pročitajte više