Nadriliječnik na oboljelima od raka zaradio 30.000 eura: Rekao je da je Ivan zdrav, dan kasnije je umro

Foto: Facebook

STOMATOLOGA Borana Ivasovića, "liječnika koji liječi rak", policija sumnjiči za nadriliječništvo nakon što je od 2013. godine u više slučajeva pacijentima prodao svoje kure "nano titan vodom", naplaćujući im bocu iste i po 1000 eura.

Jedna od Ivasovićevih žrtava je i 26-godišnji student Ivan Grgurić. Grguriću su u 2012. godini dijagnosticirali rak želuca, no Ivasović mu je 13. ožujka 2013. godine, nakon što mu je već više puta naplatio svoju čarobnu vodu, rekao kako je "zdrav" i kako "sutra ide van".

Ivasović je navodno od obitelji pacijenata oboljelih od karcinoma izvukao preko 30.000 eura. Policija je nadriliječnika ispita, a potom i privela te se Ivasović trenutačno nalazi u Remetincu.

Prestao odgovarati na pozive nakon što je Ivan umro

Boran Ivasović tajnik je Hrvatske europske stranke i predsjednik Udruge žrtava pretvorbe.

Na Facebook profilu Boran Ivasović - "doktor koji liječi rak", koji su navodno otvorili poznanici i prijatelji jedne od Ivasovićevih žrtava, osvanuo je i kronološki prikaz Grgićevog iskustva s Ivasovićem. U objavi stoji kako je nadriliječnik u više navrata Ivanu Grguriću tvrdio kako je ovaj "zdrav" te kako će izaći iz bolnice "spokojan", a navodi se i kako se Ivasović prestao javljati na pozive Grgurićeve obitelji nakon što je mladi student umro.

Doktor Ivasović u jednom je susretu s oboljelim Ivanom navodno ustvrdio i kako je Ivan "50 posto izliječen samim time što je mlad, visok i jak" te kako je "ostalih 50 posto na njemu i Bogu". Ivasović je odlučio da je za Ivanovu dijagnozu dovoljno 10 boca čarobnoga "koktela", a jedna boca trebala ja pacijentu trajati tjedan dana. Ivasovićeva kura tako je u 10 tjedana trebala spasiti Ivana. Cijena boce navodno je iznosila 1.100 eura.

"Koktel čupa stanice raka iz organizma"

"Nakon nekog vremena, odlučio mu je dati jači "koktel" za oralnu primjenu - nakon unošenja istog, Ivan je imao užasne bolove u trbuhu, grčio se... Doktor nam je jednom prilikom rekao da je njemu u trbuhu osjećaj kao da ti na živo vade zube, ali to tako mora bit, tako koktel čupa loše stanice iz njegova organizma, mora počupati još ove što su se najdublje zavukle...Ali, na sreću, bližila se i ta deseta boca, bližio se kraj, uskoro će muke prestati...

"Kraj! Gotova je i deseta boca, to je to, sad mora krenuti na bolje... Kao što je i sam doktor Ivasović jednom rekao –-najgore je prošlo, sad se okreće na život, na oporavak... Ili ipak ne - odlučio je doktor da će mu ipak nastavit davati injekcije intravenozno, da se ne bi slučajno negdje sakrila neka stanica raka i da se ne bi nakon nekog vremena opet proširilo, ali je i ovaj put odlučio dati još jači koktel".

"Sve je u redu, nemojte vjerovati doktorima"

"U ovoj fazi već su počeli iskakati problemi vezani uz doktora Ivasovića - kasnio je na dogovorene sastanke, javljao da će doći pa se nije pojavio, sve pod izgovorom da Ivan više nije prioritet jer je zdrav, a on ima još dosta pacijenata koji su u gorem stanju, kojima je potrebniji - samo mi nije jasno u kakvom stanju treba biti osoba da mu bude gore nego Ivanu - on je ležao u bolnici, nije mogao jest, spojen na infuziju, jedva se kretao - po par koraka dnevno, pao je na nekih 50-ak kilograma i dobio upalu pluća, reakcije (povraćanje) je imao i dalje...

Nalaz krvne slike mu je bio katastrofalan, gotova niti jedna vrijednost nije bila u granicama normalnog - komentar doktora Ivasovića - sve je to u redu, nije to ništa, nemojte vjerovat doktorima!!!

U ovim trenucima već mu se počela nakupljati voda u tijelu, jetra je otkazivala - ali to je sve ok, kaže doktor Ivasović jer Ivan je zdrava osoba", navodi se.

Ostatak objave možete pročitati u nastavku, gdje je prenosimo u cijelosti.

 

„DOKTOR KOJI LIJEČI RAK“ – BORAN IVASOVIĆ• 24.10.2012. Poziv od Ivana – „mali, bio sam na CT-u, u nalazu...

Posted by Boran Ivasović - "doktor koji liječi rak" on Monday, 25 March 2013

Pročitajte više