Naoružana žena pokušala ući u zgradu srpske Vlade: "Ako me Vučić ne primi, ubit ću se!"

Foto: Blic

54-GODIŠNJA žena pokušala je jutros naoružana ući u zgradu Vlade Srbije u namjeri da dođe do potpredsjednika Aleksandra Vučića. U slučaju da je on odbije i ne pomogne joj, prijetila je da će počiniti samoubojstvo, doznaje srpski Blic.

Ljiljana M. je bila u kaputu, a ruke je držala u džepovima dok je stajala ispred zgrade Vlade. Pripadnici Uprave za osiguranje primijetili su je, prišli i pregledali je detektorom za metal. Kada se detektor oglasio, pozvali su svog šefa, koji je izašao ispred zgrade Vlade. Nakon pet minuta razgovora ženi je pištolj nenasilno oduzet.

Nakon toga, šef osiguranja odveo je ženu u svoj ured, gdje je izvjesno vrijeme s njom razgovarao. U međuvremenu su došli policajci policijske stanice Savski Vijenac i preuzeli je.

Protiv nje će biti podnijeta kaznena prijava zbog ilegalnog nošenja oružja, a tužiteljstvo će odlučiti hoće li je teretiti i za još neko drugo djelo. Ona će, kako doznaje Blic, biti upućena i na liječnički pregled. Ljiljani M. je prije tri godine ubijen sin, a očajna žena nezadovoljna radom nadležnih organa željela je ući u zgradu u Nemanjinoj ulici i doći do Aleksandra Vučića.

Pročitajte više