Nesretna obitelj iz Gunje danas pokopala i drugo dijete poginulo u prometnoj nesreći

Foto: Facebook

NESRETNOJ obitelji Mateljić iz Gunje prije 21 godinu u prometnoj nesreći poginuo je 6-godišnji sin, a sada je u naletu automobila stradala i 17-godišnja kćerka Laura, koja je danas pokopana na lokalnom groblju Plitine, piše Glas Slavonije.

Nesreća se dogodila u petak na mostu između Brčkog i Gunje, a na djevojku je automobilom naletio 23-godišnji sugrađanin.

Susjedi obitelji kažu da se Mateljićima stravična tragedija i prije 21 godinu desila u siječnju kada im je pod kotačima izgubio život sin Saša.

Hodala je uz cestu


Djevojka se, kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, s rođakinjom pješice vraćala iz Brčkog. Padala je kiša i mostom su išle zajedno pod kišobranom, rođakinja se kretala uskim nogostupom, a Laura uz nju kolnikom.

Na djevojku je, 200-tinjak metara prije gunjanskog graničnog prijelaza, naletio automobil kojim je navodno upravljao sin glavnog imama u Gunji.

Mladi vozač automobila je alkotestiran nakon nesreće i pokazalo se da nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv njega će, stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske, biti podnesena kaznena prijava.

Pročitajte više