Nestale djevojčice iz Zaprešića oduzete roditeljima: Privremeno će se za njih brinuti baka

POLICIJA je nešto prije 15 sati izvijestila kako su djevojčice pronađene u mjestu Marija Magdalena u općini Pušća. "Zahvaljujemo svim građanima i medijima na pruženoj pomoći i dostavljenim informacijama", poručili su iz policije.

Međutim, to nije bio kraj drame za njihove roditelje Tomislava i Sanju Galić. Centar za socijalnu skrb je, naime, zaključio da se bračni par Galić ne brine dovoljno dobro za svoje kćeri, te su ih odlučili privremeno predati na skrb baki.

Djevojčice će kod bake ostati najmanje 60 dana. Socijalna služba ne želi komentirati slučaj, iako HRT doznaje da su jedno vrijeme nadzirali obitelj Galić.

Okolnosti nestanka nepoznate

Podsjetimo, zagrebačka policija jutros je zamolila za pomoć u potrazi za dvjema djevojčicama koje su nestale jučer. Dvije sestre, 12-godišnja Petra i 10-godišnja Iris posljednji su put viđene jučer između 16 i 17 sati u parku u Ulici Mirka Ožegovića bb u Zaprešiću. U to vrijeme udaljile su se iz parka i otad im se izgubio svaki trag. Njihov nestanak prijavio je otac oko 21 sat.

Policija je provjerala svaku dojavu koju je dobila, a na terenu na zaprešićkom području bili su i interventni policajci.

Okolnosti nestanka dvije djevojčice još nisu poznate.

Pročitajte više