Nije bio zadovoljan uslugama: "Naoružan" s dvije drvene palice upao u poslovnicu banke u Novoj Gradiški, obračunao se s policijom

Ilustracija: Shutterstock

NEZADOVOLJAN uslugama banke jučer je u Novoj Gradiški u poslovnicu jedne od banaka upao muškarac "naoružan" s dvije drvene palice, koje je kasnije iskoristio za obračun s policijom.

"Policijski službenici su jučer oko 15 sati u Novoj Gradiški uhitili 31-godišnjeg muškarca s područja općine Cernik. Muškarac je oko 14.20 sati sa dvije drvene palice ušao u poslovnicu jedne banke i tom prilikom nezadovoljan uslugama banke narušavao javni red i mir tako što je vikao i galamio na djelatnice banke, koje su pozvale policiju.

Dolaskom policijskih službenika muškarac je izašao iz prostorija poslovnice banke i nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, a kada su ga policijski službenici htjeli spriječiti u tome, suprotstavio im se i korištenjem drvenih palica fizički napao policijske službenike.

Uporabom sredstava prisile muškarac je svladan i uhićen. Policija će protiv muškarca dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu za kazneno djelo napad na službenu osobu, te Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira", stoji u izvješću PU brodsko-posavske.

Pročitajte više