Nova snažna eksplozija u Kosovskoj Mitrovici: Bomba postavljena pod automobil, nema ozlijeđenih

Ilustracija: AFP

U SNAŽNOJ eksploziji koja se dogodila rano jutros u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice oštećen je jedan automobil, čiji je vlasnik kosovski Srbin. Eksplozivna naprava najvjerojatnije je bila podmetnuta pod automobil koji je bio parkiran u jednoj od ulica u samom centru grada, a od siline eksplozije oštećen je i lokal ispred kojeg je vozilo bilo parkirano, javlja B92.

Na mjesto eksplozije odmah su izašle ekipe kosovske policije koje su sa žutim trakama osigurale mjesto, a u neposrednoj blizini mogli su se vidjeti i pripadnici Kfora. Vlasnik vozila je kosovski Srbin D.J. iz Kosovske Mitrovice i ovo nije prvi napad na njegovu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Nedavno je nepoznati napadač hicima iz automatskog vatrenog oružja izrešetao njegovu trgovinu. U posljednjih nekoliko dana ovo je treći bombaški napad u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice. Prethodno je bačena bomba u naselju Tri solitera koja je uzrokovala materijalnu štetu, a u bombaškom napadu prije par dana ozlijeđeno je dvoje djece.

Pročitajte više