Novi trag u slučaju nestanka Madeleine McCann: Policija traži skupinu britanskih čistača apartmana!

Fotorobot devetogodišnje Madeleine: Metropolitan Police

ISTRAŽITELJI koji rade na slučaju nestanka Madeleine McCann pokušavaju pronaći skupinu britanskih čistača koji su u vrijeme nestanka male Britanke radili u Portugalu, u ljetovalištu Praia da Luz. Madeleine je, podsjetimo, nestala 2007. godine.

Britanski mediji prenose kako se kod vlasnika ljetovališta policija već četiri puta raspitivala o skupini od šest do osam britanskih čistača i čistačica koji su radili na čišćenju apartmana u ljetovalištu. Ovo je prvi put da se tijekom višegodišnje istrage javno spominje tu skupinu. Zanimljivo je kako je skupina čistača koristila bijeli kombi, kakvog su svjedoci spominjali da su ga vidjeli u vrijeme nestanka malene Madeleine.

Iz policije su tek kratko poručili kako ispituju sve tragove i saznanja koji bi mogla dovesti do pronalaska nestale djevojčice.

Madeleine je nestala 3. svibnja 2007. godine. Od njenog nestanka policija je zaprimila brojne dojave o tome da je djevojčica viđena na raznim lokacijama diljem svijeta, ali se dosadašnja potraga za njom pokazala bezuspješnom.

Pročitajte više