Oca i sina pregazio nekoliko dana prije svog rođendana: Traže se očevici jučerašnje stravične nesreće u Zagrebu

Foto: Nenad Dugi/Cropix

SVE OKOLNOSTI stravične prometne nesreće koja se jučer u 8.37 sati dogodila na raskrižju Ulice Svetice i Granešinske ulice u Zagrebu još nisu rasvijetljene. Policija moli svjedoke - očevice ove prometne nesreće da se s korisnim saznanjima jave na brojeve telefona (01)6333-410 ili 192.

Podsjetimo, vozač I.L. je muškarca i dječaka, školarca, pokosio automobilom Toyota Celica na nogostupu ulice i na mjestu ih usmrtio! Stravična nesreća dogodila se svega nekoliko dana uoči njegova 25. rođendana.

O brzini i silini naleta automobila najbolje svjedoče polomljeni metalni stupići i odlomljeni komadi betona. Policija zasad ne želi službeno otkriti kojom je brzinom automobil naletio na 36-godišnjaka i njegova osmogodišnjeg sina.

Iako je policija jučer dovršila očevid zasad službeno detalje nesreće ne žele komentirati, kao ni navode da je vozač Toyote izgubio kontrolu nakon pretjecanja drugog vozila koje mu se ispriječilo na putu.

Poznanici vozača Toyote pod čijim su kotačima otac i sin poginuli kažu nam kako je 25-godišnji I.L. poznat po ljubavi prema automobilima i brzini, a javio nam se i čitatelj koji kaže kako ga je prije mjesec dana vidio kako se utrkuje po Sljemenu i kako je tom prilikom druga Toyota Celica sletjela s ceste i završila na drvetu.

Pročitajte više