Osladilo joj se Dugopolje: Policija traži ženu koja je pokupila 12 tisuća kuna u Metrou

Foto: Ilustracija

POLICIJA traži ženu koja je u ponedjeljak navečer iz trgovačkog centra Metro u Dugopolju išetala bogatija za čak 12 tisuća kuna!

Nestanak novca prijavio je 35-godišnji Splićanin. Policija je pregledala snimke nadzornih video kamera te uočila tko je pokupio torbicu s novcem. Dali su se u potragu, ali zasada nemaju uspjeha... Kada ženu nađu, vjerojatno će odgovarati za utaju.

A županova žena naletjela na čak pola milijuna kuna na parkingu...

Bit će u svakom slučaju zanimljivo vidjeti kako će se slučaj rasplesti, jer je sličnu "neugodnost" svojedobno imala i supruga župana Ante Sanadera koja je 2006. godine na parkingu trgovačkog centra Mercator u Solinu ni kriva, ni dužna, naletjela na vreću punu novca - čak pola milijuna kuna!

Kako su mediji tada pisali, nije prijavila pronalazak već je policija reagirala na dojavu jedne građanke. Tonina Sanader pravdala se kako je baš mislila prijaviti pronalaz vreće para pa ju je spremila na sigurno u prtljažnik svog automobila i pošla na kavu, ali eto, policija je bila brža.

Vlasnik pola milijuna kuna s parkirališta centra Mercator inače nikada nije pronađen, a supruga Ante Sanadera nije kazneno odgovarala jer su se svi zadovoljili njezinim objašnjenjem kako se nije najbolje snašla.   

Pročitajte više