Otvara se izložba inovacija na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Arhiva

U PAVILJONU 7 Zagrebačkog velesajma bit će predstavljen hrvatski automobil "Loox" te će se održati svečanost otvaranja 38. Hrvatskog salona inovacija s međunarodnim sudjelovanjem "Inova 2013." i 9. Izložbe inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova - "BUDI UZOR 2013.".

Program ovogodišnje Inova-e obuhvaća izložbu komercijalnih inovacija, 161 dostignuća hrvatskih inovatora i poduzetnika koja nisu ranije izlagana na izložbama Inova-budi uzor, prodajnu izložbu 30 novih proizvoda uspješnih trgovačkih društava, izložbu pet inovacija u turizmu u suradnji sa Savezom za energetiku Zagreba putem prestižne godišnje nagrade "CBTour", izložbu osam inovacija u energetici i zelenom gospodarstvu, također u suradnji sa Savezom za energetiku Zagreba putem prestižne godišnje nagrade "Greenovation" te izložbu inozemnih inovacija s izlagačima iz 31 države sa 152 inovacije.

Osim toga, bit će izložena i 62 najbolja dostignuća mladih inovatora, nastalih u okviru škola, fakulteta i klubova mladih inovatora protekle godine te 101 studentski poslovni plan.

Hrvatski salon inovacija i izložba Budi uzor mogu se na Zagrebačkom velesajmu pogledati do nedjelje, a ulaz je slobodan.

Pročitajte više