Policija još uvijek nije pronašla bjegunca iz Požege, sad traže i bijeli kombi kojim je pobjegao

Foto: Policija, FAH

POLICIJA još uvijek nije prošla bjegunca koji im je pobjegao iz službenog auta u Požegi dok su ga prevozili u zatvor.

Sada su objavili da traže i bijeli kombi za koji vjeruju da ga je odbjegli državljanin Bosne i Hercegovine ukrao u bijegu.

Pobjegao bijelim kombijem?

"Policijski službenici i dalje intenzivno tragaju za 33-godišnjim Samirom Kuduzovićem, državljaninom Bosne i Hercegovine koji je u subotu, 9. srpnja 2016. godine, oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici pobjegao u nepoznatom smjeru iz policijskog vozila prilikom dovođenja u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor).

33-godišnjak je srednje tjelesne građe, visine oko 175 cm, kratke crne kose, a u trenutku bijega bio je obučen u crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamno plave trenirke.

Isto tako traga se i za bijelim kombi vozilom zatvorenog oblika karoserije marke „VW Transporter“, registarskih oznaka PŽ 325BI koje se možebitno povezuje s bijegom 33-godišnjaka.

Naime, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 10./11. srpnja 2016. godine na parkiralištu u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici nepoznati počinitelj otuđio je navedeno vozilo koje je 51-godišnji vlasnik ostavio otključano s ključevima u kontakt bravi"

 

Pozivamo građane ukoliko uoče osobu ili vozilo koji bi odgovarali opisima da o tome žurno obavijeste policiju na broj 192", poručili su iz policije. 

Podsjetimo, Kuduzović je policiji pobjegao iz auta dok su se okretali jer su na semaforu krivo skrenuli na putu prema požeškom zatvoru.

Pročitajte više