Postanite Ambasador Optical Expressa i ostvarite dodatne pogodnosti na zahvat laserske korekcije vida

OPTICAL EXPRESS je započeo s novim programom za pacijente kojim je moguće ostvariti dodatne popuste na cijenu zahvata laserske korekcije vida. Riječ je o Ambasador programu u koji se može uključiti svaki pacijent na način da dovede dva nova pacijenta i ukoliko svi izvrše zahvat u roku od tri mjeseca, svi ostvaruju pravo na dodatni popust.

Optical Express centar u Zagrebu jedini  u ovom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute. Riječ je o standardu koji prate svi centri laserske korekcije vida ove respektabilne međunarodne tvrtke, a njih je više od 200.

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko 1 000 000 zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Više o Optical Express Ambasador programu možete saznati na broj telefona 01 48 60 644.

Pročitajte više