Prijemni ispiti na američkom koledžu: Najbolje očekuju stipendije od čak 11.600 eura!

Foto: PR foto

POČINJU prijemni ispiti na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj! Prijavi se odmah i studiraj vrhunske američke preddiplomske stručne studije Informacijskih tehnologija, Menadžmenta u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima i Međunarodnog poslovanja. Ispite je moguće polagati u terminu od 9.lipnja do 13.lipnja u 10 gradova u Hrvatskoj i regiji. Prijavi se OVDJE.

Zašto odabrati RIT Croatia? Studenti iz cijelog svijeta, kampusi u Dubrovniku i Zagrebu, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Većina naših studenata pronađe posao u roku od tri mjeseca nakon diplome. Prema našim podacima, najviše ih radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. Također, prosječna mjesečna neto plaća naših diplomanata prelazi 9 500 kn.  

No, najbitnije, većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali. I upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima.

STUDIRAJ UZ VRIJEDNU STIPENDIJU! PRIJAVI SE ZA FINANCIJSKU POTPORU!

Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije! Dijelimo ukupno četiri stipendije:

Najbolje kandidate za svaki studij odabrat će stručna komisija na temelju postignutih rezultata na prijemnom ispitu. Osvojenu stipendiju kandidati mogu iskoristiti tijekom četiri godine studija. Rezultati natjecanja za stipendije će biti objavljeni na našim web stranicama. Kandidati koji ne ostvare pravo na stipendiju, a zadovolje upisne kriterije, biti će razmotreni za financijsku potporu za studij u iznosima do 7000,00 EUR. 

ŠTO JE VAŽNO ZNATI ZA PRIJAVU NA PRIJEMNI ISPIT?

Prijemni ispiti će se održati u 10 gradova u Hrvatskoj i regiji. Što se hrvatskih gradova tiče, nakon Osijeka i Rijeke, slijede prijemni ispiti u Dubrovniku, Splitu i Zagrebu koji će se održati do 13. lipnja. Sve informacije nalaze se OVDJE.

Prijemnom ispitu mogu pristupiti:

  • ovogodišnji maturanti,
  • kandidati koji su prijašnjih godina završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.

Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi OVDJE. Prijemni ispit na RIT Croatia je besplatan.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite www.croatia.rit.edu.

Pročitajte više