Propast vlasnika tegljača smrti iz tunela Ledenik: U blokadi tri godine, duguje više od 13 milijuna kuna!

JAKŠA MICHIELI TOMIĆ, brački kralj otpada i vlasnik tegljača smrti iz tunela Ledenik, nije pokrenuo stečaj u svojoj tvrtki C.T.K. Zagreb, premda mu je račun u kontinuiranoj blokadi posljednje tri godine, a dug narastao na više od 13 milijuna kuna! Nije to prošlo nezapaženo. Odjel gospodarskog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske prijavio ga je zbog izigravanja odredbi Zakona o trgovačkim društvima.

Michieli Tomić nije policajcima nepoznat. Zadnji put su ga sreli početkom 2010. godine kako mrtav pijan na splitskim Gripama sjedi za upravljačem svoje BMW petice. Izmjereno mu je 2,34 promila.

U Pashi sa sucem i vještakom

Svojedobno je osuđen na uvjetnu kaznu jer je automobilom prešao policajcu preko noge, a nedugo nakon nesreće u tunelu Ledenik, uhvatile su ga nadzorne kamere noćnog kluba Pasha u društvu prometnog vještaka Marina Žunića i suca Roberta Pešutića, koji ovih dana očekuje početak suđenja zbog namještanja sudskih odluka.

Michieli Tomić zlatno je doba imao prije desetak godina. Obogatio se na skupljanju otpada. Čini se da nije znao kako prebroditi krizu, a pri tom je zaboravio i na svoje zakonske obaveze. Policija je istraživala propalog kralja otpada na zahtjev Državnog odvjetništva.

Pročitajte više