Prvo joj izdao kartu bez računa pa je izbacio iz autobusa zbog psića

Foto: pulapromet.hr
 
VOZAČI autobusa posljednjih dana često se pojavljuju u medijima, nažalost mahom u negativnom kontekstu. Novi slučaj stiže nam iz Pule gdje je vozač Pulaprometa jednu građanku, prenosi Glas Istre, izbacio iz autobusa jer je imala psa u torbi. No, nije joj, tvrdi protagonistica ove priče, zaboravio prvo naplatiti kartu za koju joj nije želio vratiti novac. A i odluka o izbacivanju žene iz autobusa zbog činjenice što je imala psa, pokazat će se, nije bila ispravna. 
 
"Vozač je prvo čekao da ukucam kartu, a onda me izbacio iz busa",  za Glas Istre priča Puljanka Vesna Brnabić svoje neugodno iskustvo koje je doživjela u gradskom autobusu dodavši kako za kartu nije dobila ni račun, a niti povrat novca.
 
Brnabić je objasnila da je sa svojom malom tibetanskom španijelkom, teškom jedva 3,5 kilograma, autobusom išla do veterinara jer je kujica bolesna. Psa je, kako kaže, nosila u velikoj ručnoj torbi iz koje se maleni psić jedva vidio. Nakon što joj je vozač autobusa zalupio vrata ova Puljanka uputila se u Pulapromet gdje su bili prilično iznenađeni ovakvim razvojem događaja.
 
"Isprintali su mi odluku o prijevozu kućnih pasa i mačaka u ambalaži veličine ručne prtljage, što znači da je njihov vozač zapravo prekršio odluku vlastite firme. U odluci, koja je zapravo preporuka za prijevoz životinja u vozilima Pulaprometa, između ostalog piše da se dozvoljava prijevoz kućne peradi, mačaka i pasa u posebnoj ambalaži veličine kućne prtljage. Pitam se kako bi građani koji nemaju automobil poput mene i još su k tome u penziji po ovim vrućinama trebali svoje ljubimce voditi kod veterinara? Ako se šoferi ovako ponašaju prema domaćim ljudima pitam se kako se tek odnose prema stranim gostima", prepričava Brnabić.
 
Igor Škatar, direktor Pulaprometa, javlja Glas Istre, rekao je da će se o svemu moći očitovati tek kada se pregledaju snimke nadzornih kamera.

Pročitajte više