Pupovac pročitao prijetnje Hodžiću: "Đubre muslimansko, gubi se u zaglupljenu Bosnu"

Foto: sabor.hr

NAPETOST oko postavljanja dvojezičnih ploča u Vukovaru, ali i drugim hrvatskim gradovima, se ne stišava. Predsjednik saborskog Kluba nacionalnih manjina Nedžad Hodžić primio je anonimno prijeteće pismo puno psovki, a SDSS-ov Milorad Pupovac danas ga je pročitao u Saboru.

"Kako se usuđuješ đubre jedno muslimansko izgovarati sveto ime Vukovar. Iz tih usranih muslimanskih smrdljivih usta, njuške. Gubi se u svoju zaglupljenu Bosnu i Hercegovinu i tamo seri po Srebrenici i drugim grobištima i po mogućnosti kupi kartu u jednom smijeru da te mi Hrvati više ne moramo gledati ni slušati. Na kraju odi u tri pičke materine", stoji u anonimnom pismu.

Pupovac i Hodžić oštro su osudili sadržaj pisma, naglašavajući kako je ono dokaz da živimo u društvu u kojem se ovakvo i slična ponašanja smatraju normalnima te da je hrvatsko društvo bolesno od opake bolesti.

"Molim vas, ne zbog pisma, nego dubokog stanja u zemlji, da napravimo sve da društvo ozdravi", kazao je Hodžić.

Sadržaj pisma osudili su u Saboru i Furio Radin, potpredsjednik Kluba nacionalnih manjina i zastupnik talijanske manjine te Dragica Zgrebec, potpredsjednica Sabora.

Pročitajte više