Raspušten GO SDP-a Dubrovnik: SMS-om članovima odbora poručeno da se sjednica odgađa

Ilustracija: sdp.hr

KRIZA u dubrovačkom SDP-u se nastavlja, a sinoć je predsjedništvo SDP-a raspustilo Gradski odbor SDP-a Dubrovnik. Članovi Gradskog odbora koji su se jučer trebali sastati na sjednici Gradskog odbora putem SMS-a su obaviješteni iz središnjice kako se sjednica odgađa.

Poručeno im je da će sve daljnje upute dobiti od Vedrana Lendića, inače SDP-ova tajnika za Dalmaciju, u koju u SDP-u ubrajaju i Dubrovnik.

Nedavno je za Dubrovnikpress.hr s Iblerova trga potvrđeno da nisu zadovoljni sa stanjem u dubrovačkom SDP-u. Kako je gradski SDP raspušten, bit će imenovan povjerenik koji će provesti i skore unutarstranačke izbore.

Na sinoćnjoj sjednici trebalo se raspravljati o unutarstranačkim izborima i kandidatima za predsjednika dubrovačkog SDP-a, a među kandidatima su bili donedavna predsjednica dubrovačkog SDP-a i predsjednica Gradskog vijeća u prošlom sazivu Olga Muratti, Mladen Gojun te europarlamentarac i bivši zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo.

Na posljednjim lokalnim izborima dubrovački SDP je prošao vrlo loše i osvojio je samo četiri vijećnička mjesta, dok je u prošlom sazivu, uz HDZ, bio najjača stranka.

Pročitajte više