Rimac traži menadžera koji će otvoriti 100 radnih mjesta

Foto: Index

TVRTKA inovatora Mate Rimca, Rimac automobili, koja je po istraživanju portala Moj posao među 20 najatraktivnijih poslodavaca, traži glavnog operativnog direktora koji će voditi sestrinsku tvrtku Greyp Bikes.

U oglasu za posao kažu da traže osobu spremnu prihvatiti izazov vođenja tvrtke kroz ekspanziju do velikog tržišnog uspjeha. Petu godišnjicu svog postojanja Rimac Automobili krajem prošle godine obilježili su investicijom od 10 milijuna eura.

Kandidat mora uspostaviti efikasnu serijsku proizvodnju, otvoriti stotine novih radnih mjesta u Hrvatskoj i to u visokotehnološkoj proizvodnji, razviti prodajnu mrežu i dovesti nove i pristupačnije proizvode na tržište. Rok za prijavu je 5. ožujka.

Dvije godine iskustva i odličan engleski jezik

Greyp Bikes, sestrinska tvrtka Rimac automobila bavi se proizvodnjom tehnološki najnaprednijih električnih bicikala. Greyp G12 spoj je motocikla i električnog bicikla i u proizvodnji je od 2014. godine, a prodaje se u 15 zemalja na pet kontinenata.

Rimac traži svestranog, proaktivnog i ciljno orijentiranog menadžera s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki od rane faze do uspjeha. Od kandidata traže najmanje dvije godine iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika, izvrsne komunikacijske vještine, rukovođenje i sposobnost nadgledanja tvrtke.

Pročitajte više