SDP: S obzirom da su sada u kampanji protiv nas moramo reagirati. Obitelj Kerum nepropisno parkira!

Foto:  SDP Split 

"NISMO se dosada, a niti namjeravamo ubuduće osvrtali na članove obitelji nekih protukandidata, ali pošto je dotična izravno uključena u kampanju HGS-a što se moglo vidjeti danas moramo reagirati na ovakve situacije. Dok građani ovog grada muku muče s parkiranje u središtu grada, kada pauk služba svakodnevno vreba na nepropisno parkirane automobile članovi obitelji Kerum neprestano krše propise te se parkiraju gdje god žele", stoji u poruci Dragana Tomića potpredsjednika Foruma mladih SDP-a Split koja je poslana našoj redakciji uz fotografije "prekršaja". 
 
SDP-ovci tako tvrde da pauk služba ne reagira nikada u ovakvim situacijama. Stranka Zorana Milanovića u Splitu tako zaključuje da je očito da su određeni pojedinci van ili iznad zakona. Isto tako zanimljivo je kako SDP-ovci Kerumov kadar nazivaju "uhljebima".  
 
"Svi smo mi ostali građani drugog reda sudeći po Željku Kerumu i uhljebima iz Hrvatske "građanske" stranke", kažu nam SDP-ovci iz Splita. Da je zaista riječ o stranci Zorana Milanovića može se zaključiti i po trendu latinskih izreka. Naime, splitski SDP u ovoj poruci redakciji Indexa ima ih čak dvije.
 
"U Rimu nije zalud bila ona izreka: 'Quod licet iovi non licet bovi", vladari su bili poput božanstva nisu odgovarali pred zakonom, oni su bili zakon, poput šerifa na divljem zapadu  Danas takvu situaciju imamo i u Splitu s tim da za potrebe ovog primjera potrebno je parafrazirati onu latinsku izreku u: "Quod licet bovi non licet civi" ili drugim rječima što je dozvoljeno volu nije dozvoljeno građaninu", kaže se na kraju. 
 

Pročitajte više