SDP-ovu zastupnicu i gradonačelnicu Koprivnice na sjednice Sabora vozi vatrogasac!

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell

PODRAVSKI LIST jučer je objavio kako gradski dužnosnici u Koprivnici vatrogasna vozila koriste u političke svrhe i ne vide u  čemu je problem! Čak je i gradonačelnica te SDP-ova saborska zastupnica ustvrdila kako su time ušparali?!  List je objavio i putne naloge koji dokazuju kako se gradski političari vozikaju s vatrogasnim vozilima, a sve to plaća Javna vatrogasna postrojba koja se financira iz državnog proračuna.

Gradonačelnica Vesna Želježnjak prošlog je petka ujutro u 6 sati krenula put Zagreba, Opel Insignijom, službenim automobilom Javne vatrogasne postrojb,e a vozio ju je djelatnik JVP-a koji ju je i čekao u Zagrebu do 12.30 kada su krenuli nazad u Koprivnicu.

"Nemamo ni auto ni vozača. Ovako smo uštedjeli milijun kuna samo na vozaču. U Zagreb putujem ne samo na sjednice već i na saborske odbore i druge obaveze koje obavljam kao gradonačelnica", kazala je SDP-ovka Podravskom listu.

Sabor joj pokrio troškove od 25 tisuća kuna

Prema troškovniku kojega je Sabor dostavio medijima, za razdoblje od 1. siječnja do 31. lipnja ove godine Vesni Želježnjak, isplaćeno je ukupno 25,035.56 kuna, od toga 2660 kuna za troškove  korištenja osobnog automobila, 16365 za stanarinu te 6 tisuća naknade za odvojeni život.

Pročitajte više