Šefica inicijative "U ime obitelji" sa svojom tvrtkom zarađuje milijune! Posluje i s državom!

Foto: Ronald Goršić/Cropix

ŽELJKA MARKIĆ, predstavnica inicijative "U ime obitelji" s obiteljskom tvrtkom zarađuje milijune kuna!

Prema podacima iz Sudskog registra, ona je zajedno sa suprugom vlasnica tvrtke koja nudi prijevode tekstova, poslovne korespondencije, prezentacija, razne dokumentacije i slično na 13 stranih jezika. Nude usmeno prevođenje, simultano i konsekutivno prevođenje, usluge lekture i korekture te najam konferencijske opreme.

Kao reference, na svojim stranicama navode Hrvatsku gospodarsku komoru, Državni zavod za statistiku, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Zavod za školstvo, Dukat, Hrvatski Caritas, itd...

Prema dostupnim podacima, godišnje njena tvrtka "okrene" preko deset milijuna kuna!

Tako je 2010. godine imala dobit 5,3 milijuna kuna, 2011. godine imala je 6,8 milijuna kuna, a u 2012. godini 3,8 milijuna kuna. Tvrtka ima 17 zaposlenih, a Markić se vodi kao jedina osnivačica od 2004. godine te kao direktorica. Tvrtka postoji od 2004. godine kada je osnovana s 20 tisuća kuna početnog kapitala. 

Markić je prošle godine osnovala i tvrtku NEOX za klinička ispitivanja, a bila je aktivna u tvrtki GEA-COM d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu, gdje je bila direktorica od 2001 do 2006. godine. 
 
Njen suprug također je uspješan poduzetnik, a osim u Sermonu aktivan je u Poliklinici Victus koja je prošle godine imala dobit od 140 tisuća kuna. Suprug je aktivan i u tvrtki poduzetnika Vjekoslava Rimca Dobri mediji d.o.o. 

Pročitajte više