Što smeta HDZ-ovce kod Tomislava Karamarka?

Foto: Srdjan Vrančić (Cropix)

ČLANOVI HDZ-a nezadovoljni stanjem u toj stranci odlučili su reagirati i to- putem odvjetnika. Odvjetnik Vladimir Gredelj danas će javnosti obznaniti tko su ti pojedinci i što im smeta u novom vodstvu HDZ-a...

"Tomislav Karamrko guši slobodu i demokraciju", smatraju nezadovoljni pojedinci u HDZ-u koji su odlučili stati na kraj šutnji i reagirati.  Za sad još uvijek anonimni HDZ-ovci uputili su otvoreno pismo predsjedniku stranke u kojem ističu svoje nezadovoljstvo te ga upozoravaju kako će o svemu javno progovoriti- i to putem odvjetnika. Nezadovoljni su antidemokratskim procesima u HDZ-u.
 
"HDZ svojim imenom sugerira da se radi o demokratskoj stranci što pretpostavlja transparentnost, javnost i slobodu govora. Kao predsjednik stranke više ste puta naglašavali potrebu izgradnje "novog" HDZ-a što smo shvatili kao "bolji, demokratičniji i slobodoumniji" HDZ, no nažalost svaki dan smo svjedoci da procesi unutar stranke idu u potpuno drugom pravcu", stoji, među ostalim, u pismu.
 
Putem odvjetnika Vladimira Gredelja koji je za danas najavio konferenciju za novinare reći će tko su i što ih muči, a na ovaj su se korak, dodaju, odlučili kako bi spriječili nenadoknadivu štetu za stranku.

Pročitajte više