Stravična nesreća kod Špišić Bukovice: Jedna djevojka mrtva, pet teško ozlijeđeno

Foto: Informativni centar Virovitica

"U RANIM jutarnjim satima, na izlazu iz Špišić Bukovice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula 24-godišnja djevojka, dok je ostalih pet putnika zadobilo teške tjelesne ozlijede opasne po život", donosi lokalni Informativni centar Virovitica.  

Isti izvor navodi da su neki od putnika, BMW-a bjelovarskih registarskih oznaka, prevezeni kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu u Virovitici, dok je jedan putnik prevezen u KBC Osijek. Nesreća se dogodila kada je automobil sletio s ceste, te udario u most.  Nesreća se dogodila u 5:30 sati, a unesrećeni su se vraćali s narodnjačkog koncerta, Sandre Afrike, koji se održavao u jednom virovitičkom lokalu, doznaje ICV. 
 
"Danas ujutro oko 5:30 u Špišić Bukovici je došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna putnica, 24-godišnja djevojka dok su dvije mlađe muške oosobe teže ozlijeđena. Vozač je bio pod utjecajem alkohola 1,07 promila, a vozilo je sletilo s ceste. Nije bilo kontakta s drugim vozilima i najvjerojatnije je do slijetanja došlo zbog pogreške vozača", rekao je glasnogovornik Policijske uprave Virovitičko-podravske Josip Štajdohar.

Pročitajte više