Teška nesreća kraj Okića: U stravičnom sudaru s kamionom poginuo vozač automobila

Foto: KA portal

U PROMETNOJ nesreći na području Okića kraj Karlovca jutros oko 8 sati poginuo je vozač osobnog automobila, sudarivši se s kamionom slovenske registracije, izvijestila je karlovačka policija.

Sudar se dogodio na zavojitom dijelu državne ceste D6. Tijelo poginulog vozača osobnog vozila izvadili su vatrogasci, kažu u Županijskom centru 192.

Očevidom se utvrđuju uzrok i okolnosti prometne nesreće, odnosno je li osobni auto prešao na dio kolnik kojim je u suprotnom smjeru naišao kamion s prikolicom slovenskih registracija, ili se kamionska prikolica zanjela i prepriječila osobnom automobilu.

"Kamion je išao prema Vojniću i našao se u lijevom zavoju kad mu je u suprotnom pravcu pristizao osobni automobil. Sraz je bio direktan te je automobil udario u prednji dio  kamiona iako je kamiondžija pokušao izbjeći automobil. Prizor na mjestu nesreće je stravičan. Automobil je potpuno smrskan i neprepoznatljiv, dok je kamion polegnut u usjeku pored ceste. Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su na mjesto nesreće pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okoliš", piše KA portal.

Pročitajte više