Tijanina krv pronađena u automobilu monstruma: "Plakala je i molila da je pustim kući"

Foto: Blic

VJEŠTAČENJEM je u automobilu 34-godišnjeg Dragana Đurića, koji je brutalno ubio 15-godišnju Tijanu Jurić iz Subotice, pronađena krv djevojčice.

"Tragovi krvi u vozilu su bili vidljivi golim okom. Đurić nije ni pokušao ukloniti tragove, iako je uhićen 12 dana nakon zločina", rekli su Blicu iz Nacionalnog kriminalističkog centra.

Đurić nije Tijanu udario automobilom, kako je naveo u prvotnom iskazu, već je prošao pored nje, zatim nekoliko metara dalje okrenuo vozilo, vratio se i izašao te oteo djevojčicu.

Kazao je kako ju je više puta šakom udario u glavu te bacio na zadnje sjedište automobila. Prema vlastitom priznanju, Đurić je Tijanu seksualno zlostavljao, a zatim je zadavio jaknom.

"Ona se borila, zapomagala i plakala. Govorila mi je: `Pusti me kući`. Dozivala je: `Policija, policija`... Oborio sam je na tlo i svukao. Ona se opirala i tad sam uzeo njenu jaknu. Bila joj je oko vrata. Stezao sam je sve dok nije prestala disati", hladnokrvno je Đurić opisao zločin.

Mrtvu Tijanu je potom ubacio u automobil. Putem je svratio i u kavanu te popio još nekoliko pića, a potom se otišao riješiti tijela djevojčice.

 

Pročitajte više