Tuga u Gunji: 61-godišnjak se ubio pored uništene kuće

Ilustracija: Hina

GUNJANCI su u šoku. 61-godišnjak iz Gunje, koji je danima dolazio u Gunju pomagati i čistiti kuće, jučer je počinio samoubojstvo.

Kako doznajemo, on se jučer između 15 i 18 sati objesio u dvorišnoj prostoriji pokraj kuće u kojoj je živio prije poplava. Živio je sam, supruga mu je ranije preminula, a djeca su se odselila.

Motiv samoubojstva javnosti je nepoznat.

"Iskrena sućut obitelji i prijateljima pokojnog gospodina. Počivao u miru Božjem. Prije 4, 5 dana sam ga vidjela ispred općine Gunja. Pozdravili smo se i onda je počeo plakati. Rekao mi je citiram: Tuđe kuće moram ići čistiti, a kod sebe ne smijem, kod mene se već sve zeleni. Bio je tužan, razočaran, očajan", napisala je na Facebooku jedna stanovnica Gunje.

"Čovjek nije mogao podnijeti nepravdu i svo zlo koje ga je zadesilo u životu. Zašto ne pisati da si je čovjek oduzeo život jer vlada nije napravila niti 1% od onoga što pričaju na tv-u. Reći istinu je najmanje što trenutno možemo napraviti za pokojnog i njegovu obitelj. Dokad će Hrvati šutiti, ubijati se, kopati po kontejnerima…? Što nam se još treba dogoditi da kažemo sad je dosta, više ne može tako?", napisala je ogorčena stanovnica Gunje.
 

Pročitajte više