U Koprivnici eksplodirala obiteljska kuća: Susjed izvukao gorućeg muškarca

Foto: Koprivnica.net

EKSPLOZIJA koja je zbog svoje jačine na noge digla sve iz okolnih ulica, dogodila se danas oko devet sati u ulici Anuta Gustava Matoša u Koprivnici.

Koprivnica.net neslužbeno doznaje da se radi o eksploziji plina, a teško je stradao stariji muškarac koji je živio sam. 77-godišnjaku koji je u eksploziji ozlijeđen pružena je pomoć u Općoj bolnici Koprivnica. Nastala je materijalna šteta od oko 250 tisuća kuna.

Kada je njegov susjed čuo eksploziju, izletio je van i otrčao je spasiti susjeda. Prizor koji je ugledao ga je zapanjio jer je nesretni je čovjek cijeli gorio, a kako mu je oštećen vid, vjerojatno nije ni sam znao što se dogodilo. Susjed ga je bez razmišljanja izvukao van i omotao u deku do dolaska hitne pomoći.

Ozlijeđeni je tada prevezen u bolnicu, a jačine ozljeda još nisu poznate.  Susjedi kažu da je eksplozija bila toliko jaka da su mislili da se radi o bombi, a iz kuće, koja je u potpunosti uništena, su letjele krhotine.

Vatrogasci još uvijek gase požar, a od prizemnice nije ostalo gotovo ništa. Nema zidova, vidi se cijela unutrašnjost koja je zahvaćena vatrom, a počeo se urušavati i krov.

Pročitajte više