U proteklih tjedan dana nestalo je 17 osoba, deset ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH sedam dana u Hrvatskoj je nestalo 17 osoba, deset ih je maloljetno. Ukoliko ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Damir Amić (17) je visok 172 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu "Damir". Damir se u srijedu, 27. studenoga, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka 61 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivana Antonić (15) je visoka 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice. Ivana se ponedjeljak, 25. studenoga, udaljila s adrese u Vukovaru, Nuštarska 38 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice, visoke plavo-crne tenisice i nosila je školsku torbu svjetlije boje.



Stipe Bakmaz (15) se u ponedjeljak, 25. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Rino Brala (21) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Rino se u subotu, 23. studenoga, udaljio s adrese u Kraljevici u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio trenirke svjetlije boje, tamnoplavu jaknu, traperice i tenisice.



Valentina Čalušić (18) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Valentina se u srijedu, 27. studenoga, udaljila s adrese u Zagrebu, Jankomir 11 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi smeđu jaknu i plave traperice.



Magdalena Duronjić (16) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči i slabije je tjelesne građe. Magdalena se u četvrtak, 28. studenoga, udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, plave traperice, bijelo-ljubičaste tenisice i nosila je krem školsku torbu.



Tea Galović (15) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Tea se u srijedu, 27. studenoga, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu i ljubičastu majicu.

Ivan Jurdana (16) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Ivan se u ponedjeljak, 25. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Lhotkina 15 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Franjo Košćak (70) je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Franjo se u nedjelju, 24. studenoga, udaljio s adrese u Koprivnici, Trg kralja Zvonimira 13 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.



Marko Mladić (18) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Marko se u subotu, 23. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70 A u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu vestu, crnu trenirku i tenisice.



Valentina Muhvić (17) je visoka 160-170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nosnici ima piercing. Valentina se u ponedjeljak, 25. studenoga, udaljila s adrese u Delnicama, Zapolje Brodsko 27 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crni kaput, rozu majicu bez rukava, traperice i crne čizme.



Hrvoje Petković (39) se u nedjelju, 24. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.



Marin Prole (19) se u petak, 22. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.



Kristina Šepac (12) je visoka 150 centimetara, ima smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Kristina se utorak, 26. studenoga, udaljila s adrese u Samoboru, Mirnovečka 23 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamnoplavu trenirku, rozu majicu i crne tenisice.

Miki Šnajder (17) se u petak, 22. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.



Krunoslav Švaganović (52) je visok 170 centimetara, ima prosijedu kosu, slabije je tjelesne građe i otežano hoda. Krunoslav se u srijedu, 27. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta 32 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu šuškavu trenirku i tenisice.



Kristina Vorih (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Kristina se u subotu, 23. studenoga, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu vestu, rozu majicu, crne hlače i tenisice.

Pročitajte više