U proteklih tjedan dana nestalo sedam osoba: Jeste li ih vidjeli?

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je sedam osoba, među kojima četiri maloljetnika, a koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od osam nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća, pronađene su tri osobe. Policija još uvijek traga za: Valentinom Čontom, Ivanom Knežević, Marijom Mijatović, Maricom Nikolaš i Ozanom Uckesenom. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Luka Romanović (82)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10.7.2013.

Opis: Luka je visok 170 centimetara i slabije je tjelesne građe. U srijedu, 10. srpnja, otišao je s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u svijetlu kariranu košulju kratkih rukava, sive hlače. Na glavi nosi slamnati šešir, a preko ramena torbicu.

Dragana Slanček (16)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 10.7.2013.

Opis: Dragana Slanček je visoka 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Dragana je u srijedu, 10. srpnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Andrijana Ivić (43)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 9.7.2013.

Opis: Andrijana je visoka 167 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Andrijana je u utorak, 9. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, Granice 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u roza majicu kratkih rukava, svijetloplave traperice i ljubičaste sandale.

Renata Marinelić (15)

   
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 9.7.2013.

Opis: Renata je visoka 171 centimetar, ima smeđu kosu i oči i jače je tjelesne građe. Renata je u utorak, 9. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, Kukuljevićeva 11 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice, crvenu majicu kratkih rukava i tenisice.

Luka Marjanić (16)
   
Mjesto i datum nestanka: Vrbovec, 7.7.2013.

Opis: Luka je visok 165 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Luka je u nedjelju, 7. srpnja otišao s adrese u Vrbovcu, Brdo 39 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ana Barbarić (15)
   
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10.7.2013.

Opis: Ana je visoka 172 centimetra, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ima blaže površinske ozljede na lijevoj ruci. Ana je u srijedu, 10. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, Rudeš u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku nestanka.

Vedran Devčić (18)

   
Mjesto i datum nestanka: Zaprešić, 9.7.2013.

Opis: Vedran je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči i ovalno lice. Vedran je u utorak, 9. srpnja otišao s adrese u Zaprešiću, Jablanovec 238 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava, kratke crne traperice, crno-bijele tenisice. Nosi plavi ruksak sa žutim natpisom.

Pročitajte više