U stanu u Njemačkoj pronađena tri mrtva novorođenčeta: Majka tvrdi da ih nije ubila

TRI raspadnuta tijela novorođenčadi pronađena su u njemačkoj saveznoj pokrajini Hesse. Majka djece rekla je da ih nije ubila.

Tijela su pronađena u prijenosnim hladnjacima u podrumu i garaži koje je u blizini grada Giessena unajmila majka pronađene djece, priopćila je policija, a prenijeli strani mediji.

Majka je policiji rekla da su djeca rođena mrtva te zasad nije optužena. Trenutno je u zatvoru gdje služi šestomjesečnu kaznu zbog prijevare.

Tužiteljica Ute Sehlbach-Schellenberg rekla je da je "ispočetka postojala sumnja da je majka počinila tri umorstva". "Zbog stanja u kojima se nalaze pronađena tijela imamo velikih poteškoća s uspostavljanjem bilo kakvog slijeda događaja", rekla je te dodala kako se čini da se malena tijela ondje nalaze duže od nekoliko mjeseci.

Prijenosni hladnjaci pronađeni su u selu Langgoensu nakon što je objavljeno da je stan koji je žena ranije unajmila opet slobodan za useljenje.

U utorak su pronađena tijela dvojice dječaka u podrumu koji pripada unajmljenome stanu. Treće tijelo otkriveno je u srijedu tijekom pretrage garaže, a istražitelji nisu mogli odrediti rod toga djeteta.

Žena ima četrdesetak godina i ima još djece.

Pročitajte više