Ubojica srpske manekenke na Facebooku najavio samoubojstvo: "Nisam htio da umre, jbg. Stižem ljubavi!"



25-GODIŠNJA Vladislava Červenko pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno je tijelo pronađeno sinoć na podu spavaće sobe u stanu u kojem je živjela. Policija traga za njenim dečkom Darijanom Musićem zbog sumnje da je počinio zločin, javlja Blic.

Točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom, no na tijelu djevojke pronađene su brojne ozljede. Alo javlja kako je djevojka brutalno mučena do smrti te da su na njenom tijelu pronađene opekotine, vjerojatno od gašenja cigareta.

Darijan Musić, koji je osumnjičen za ubojstvo svoje djevojke Vladislave Červenko, oglasio se danas poslijepodne na Facebooku. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju djevojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("moja sućut obitelji, nisam htio, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom tijelu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.

"Volim je! I tako hladnu, mrtvu i zgrčenu" Voljet ću je zauvijek više od sebe i svega! Voli i ona i mene dalje, mi smo nešto posebno, vjerujte, varala me s kojekime dok sam bio u zatvoru, priznala mi je to! To me pogodilo jer je ona moje sve, moje sve eeeeeeeeeeeeeej! Nisam htio da umre, nije to bio cilj! Ali jbg, Bog je opet imao usran plan za mene... Jebite me sada svi, mrzite me, imate i razlog, ja ću je opet voljeti!!! A vi koji mi prijetite preko tastature možete mi se nasisati kite svi! Ja večeras pucam sebi u glavu napokon i idem da opet čuvam moje jedino! Moje sve! Napokon ljubavi svi naši snovi će biti ostvareni, nema maštanja u prazno! Stižem ljubavi, čekaj me, da te držim za ruku ako se nečeg gore plašiš, znaš da si pored mene najjača! Zauvijek, anđele moj grešni! Vidimo se!!", napisao je ubojica na Facebooku.

Pročitajte više