Uhićen ubojica novosadske manekenke Vladislave Červenko: "Volim je i tako hladnu, mrtvu i zgrčenu!"

Foto: Blic

POLICIJA je rano jutros uhitila 25-godišnjeg Darijana Musića, osumnjičenog za ubojstvo 25-godišnje manekenke Vladislave Červenko. Kako doznaje Blic, Musić je uhićen u Novom Pazaru, a jutros je prebačen u Novi Sad.

> Ubojica srpske manekenke na Facebooku najavio samoubojstvo: "Nisam htio da umre, jbg. Stižem ljubavi!"

Musić je odmah nakon zločina pobjegao iz Novog Sada, a vjeruje se da je planirao pobjeći i iz zemlje. Zbog sumnje da mu je dala novac za bijeg, novosadska policija je jučer na informativni razgovor privela i njegovu majku.

Podsjetimo, Vladislava Červenko pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njezino tijelo pronađeno je u naselju Liman prije dva dana u stanu u Fruškogorskoj ulici. Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela, koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.

"Volim je! I tako hladnu, mrtvu i zgrčenu"

Musić se jučer oglasio na Facebooku, objavivši poruku vrlo uznemirujućeg sadržaja, u iz koje je itekako jasno da je u trenutku pisanja bio psihički rastrojen. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju djevojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("moja sućut obitelji, nisam htio, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom tijelu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.

"Volim je! I tako hladnu, mrtvu i zgrčenu" Voljet ću je zauvijek više od sebe i svega! Voli i ona i mene dalje, mi smo nešto posebno, vjerujte, varala me s kojekime dok sam bio u zatvoru, priznala mi je to! To me pogodilo jer je ona moje sve, moje sve eeeeeeeeeeeeeej! Nisam htio da umre, nije to bio cilj! Ali jbg, Bog je opet imao usran plan za mene... Jebite me sada svi, mrzite me, imate i razlog, ja ću je opet voljeti!!! A vi koji mi prijetite preko tastature možete mi se nasisati kite svi! Ja večeras pucam sebi u glavu napokon i idem da opet čuvam moje jedino! Moje sve! Napokon ljubavi svi naši snovi će biti ostvareni, nema maštanja u prazno! Stižem ljubavi, čekaj me, da te držim za ruku ako se nečeg gore plašiš, znaš da si pored mene najjača! Zauvijek, anđele moj grešni! Vidimo se!!", napisao je ubojica na Facebooku.

Pročitajte više