Vodio je Boyse, sada je za Ukrajinu: "Ako se u Hrvatskoj dogodi revolucija, bit će oružana. Bit će puno krvi"

Foto: Facebook

STRANICA Ukrajinski križari objavila je prošlog prosinca intervju s Denisom Šelerom, Hrvatom za kojega kažu da aktivno podržava Ukrajinu i prikuplja pomoć. 39-godišnji Šeler, tvrdi se na stranici, sudjelovao je u Domovinskom ratu i bivši je vođa BBB-a, rođen i odrastao u Zagrebu. Šeler je pričao o članstvu u EU, razlozima zbog kojih podupire Ukrajinu te o revoluciji u Hrvatskoj te je kazao kako je članstvo u EU opasno za Ukrajinu jer je EU imperijalistička unija.

"Hrvatska je izgubila puni suverenitet, a mi smo gotovo pretvoreni u robove. Pokušali su nas kupiti obećanjima o bogatstvu. Zauzvrat su nam ukrali srce i dušu naroda", kazao je Šeler i dodao da je prema njegovom razmišljanju oko 70 posto Hrvata protiv EU.

Kazao je kako su na vlasti trenutno "bivši komunisti, banditi" te da ima "puno Srba".

"Svi oni ljube guzicu EU i ismijavaju domoljube", kazao je Šeler i dodao da nam je potrebna revolucija.

"Putin je egoist i staljinist"

Kazao je kako su Hrvati divan narod, no da su spori kada je u pitanju gnjev.

"Ali onda... mislim da će onda krv biti prolivena. Ako se u Hrvatskoj dogodi revolucija, bit će to oružana revolucija. Domoljubi protiv EU i domaćih komunista. Bit će puno krvi", zaprijetio je Šeler i dodao da je strpljenje pri kraju.

Smatra da će se Rusija uskoro raspasti, a Putina je opisao kao egoista i staljinista, no ne smatra ga budalom.

Na pitanje zašto je počeo podržavati Ukrajinu odgovara:

"Postoji nekoliko razloga. Prvo, vidio sam snagu Ukrajine da se oslobodi Rusije, EU i SAD-a. Drugo, povijesno gledano, Hrvati dolaze iz Ukrajine. Treće, 25. studenog 1991. godine Ukrajina je priznala neovisnost Hrvatske", izjavio je Šeler i dodao: "Ukrajina je posljednji bastion kršćanske desnice u Europi".

Na kraju intervjua stoji: "Hvala na intervjuu! Za dom spremni!"

Pročitajte više